zaterdag 14 mei 2016

Nog maar 3 maanden

Zo, daar zijn we weer, na lange tijd.

Er was niet veel te melden, want we zijn nu op een punt beland waar sparen voor de emigratie het belangrijkst is. Maar eerst wilden we onze droomreis nog maken!

Over 3 maanden is het zover, dan gaan we 3 weken met de camper door Noorwegen trekken. Mijn ouders gaat ook 2 weken met een eigen gehuurde camper, dus we gaan de eerste week samen door het zuiden trekken en dan schieten wij snel door naar boven, want wij willen naar de Noordkaap!

Het zullen 3 hele drukke weken worden. We gaan vanaf Kristiansand via de westkust naar boven. Langs de zuidkaap (Lindesnes Lighthouse), Preikestolen, Bergen, de fjorden, het eiland Runde en de Trollstigen. Dan gaan we uit elkaar en gaan wij zsm door naar Bodø, om van daaruit met de boot over te steken naar het uiterste puntje van Lofoten zodat we heel Lofoten door kunnen rijden. We gaan daar nog een Sami-dorp bezoeken, dan door naar Tromsø, om van daaruit door te knallen naar de Noordkaap. Een hele trip om in 3 weken te proppen, maar helaas zit langer er niet in, dus het moet maar. Ik heb er vreselijk veel zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten